Kunstuitleen Utrecht

Huur ook vanuit Utrecht kust bij kunstuitleen Little van Gogh

Kunstuitleen Little van Gogh verhuurt haar kunstwerken ook aan bedrijven in Utrecht. Gevestigd te Amsterdam, zijn wij actief in heel Nederland. Doe beroep op onze jarenlange ervaring en contacteer ons voor een afspraak of voor een prijsaanvraag!

 

Little Van Gogh is de specialist in kunstuitleen voor op uw kantoor. Wij brengen leven en nieuwe inspiratie op de werkvloer dankzij onze formule van wisselende reeksen schilderijen. Tevredenheid gegarandeerd.

Onze catalogus biedt een 7000-tal moderne, abstracte of figuratieve originele schilderijen waaruit we samen een keuze kunnen maken en dankzij onze vernieuwende formule hoeft u nooit uitgekeken te zijn op een kunstwerk. Om de twee maanden ontvangt u een andere reeks van originele schilderkunst op de door u gekozen plaatsen.

Meer dan het verfraaien van het interieur, zorgen we bij Little Van Gogh voor een totaalaanpak. U verliest geen tijd of geld. We bieden een financieel voordelig pakket en u krijgt tweemaandelijks een nieuwe unieke tentoonstelling volledig door ons georganiseerd en ge•nstalleerd!

Het stimuleren van zowel de werkomgeving als de kunstenaars is cruciaal voor ons. Elk werk is te koop en wordt elke twee maanden door andere ogen gezien! Als bedrijf vervult u een maatschappelijk doel en wordt u een beschermer van honderden kunstenaars. Onze kunst, zorgvuldig geselecteerd door een professioneel comitŽ, is toegankelijk voor iedereen en dankzij de betaalbare bedragen ook goed voor ieders budget. Bovendien vloeit 80% van een verkocht schilderij terug naar de kunstenaar. Wenst u graag kunst te kopen, zoek dan snel in onze online catalogus naar uw smaak.

U kunt online ons aanbod bekijken en op basis daarvan samen met ons een selectie van reeksen schilderijen samenstellen. Tijdens een afspraak met onze kunstadviseurs kiezen we samen uw favoriete reeksen, die wij vervolgens bij u zullen langs brengen. U kiest ŽŽn enkele keer, wij organiseren het overige. Op deze wijze maken wij het u graag zo gemakkelijk mogelijk.

Bekijk de precieze werkwijze voor het huren van kunst vanuit Utrecht!BelgiÎ Deutschland France Luxembourg U.K. Nederland