Kunstuitleen Utrecht

Kunst voor uw bedrijf in Rotterdam? Natuurlijk van kunstuitleen Little van Gogh!

De kunst voor uw kantoren haalt u bij Little van Gogh!
Kunstuitleen Little van Gogh is gevestigd in Amsterdam en opereert van daaruit in heel Nederland.

 

Sinds 16 jaar onderneemt Little Van Gogh in 6 verschillende landen als kunstuitleen bedrijf en kan dan ook specialist ter zake genoemd worden.
Wij nodigen u uit contact met ons op te nemen voor een afspraak in uw bedrijf.

Little Van Gogh Rotterdam heeft als doel om doorheen de kunstuitleen activiteit in bedrijven honderden kunstenaars aan te moedigen en een ruggensteun te bieden in de uitbouw van hun professionele carriŹre. Bovendien maakt ons bedrijf op die manier uw organisatie bekend met een heel aantal internationale kunstenaars.

U kan kiezen uit een catalogus van 7000 unieke en originele schilderijen die worden aangeboden in reeksen van 10 kunstwerken. We maken samen de keuze van de kunst die best bij uw interieur past en die ook uw waarden vertegenwoordigt. Ons concept is als een blijvende bron van inspiratie, want elke twee maanden ontvangt u een andere reeks van uw keuze, resultaat: uw werknemers en bezoekers zijn tevreden want dankzij de afwisseling heeft iedereen de kans op een bepaald moment het kunstwerk van zijn dromen te zien hangen!
Ontdekking, vernieuwing, kwaliteit en ervaring zijn ons handelsmerk.

Eens de kunst ge•nstalleerd is, biedt Little Van Gogh de volledige dienstverlening aan en zorgen we voor de wisseling van de kunstwerken, inbegrepen in de totaalprijs zonder verdere zorgen voor u of uw collegaŐs. Neem contact met ons op en we bespreken samen de details!

Onze catalogus bestaat uitsluitend uit nauwgezet geselecteerde reeksen kunstwerken met een toegankelijke prijs ten einde tegemoet te komen aan ieders budget. Meer dan 800 schilderijen blijven onder de prijs van 500 euro, zoek het op in onze online catalogus! Elk schilderij dat u tentoon stelt is te koop voor bezoekers of personeel. Bovendien krijgt de kunstenaar 80% van de verkoop van zijn kunstwerk. Zo maakt u niet alleen uw medewerkers, maar ook de kunstenaar gelukkig.BelgiÎ Deutschland France Luxembourg U.K. Nederland