Kunstuitleen Breda

Kunst huren in Breda? Bij kunstuitleen Little van Gogh krijg je een heuse tentoonstelling!

Kunstuitleen Little van Gogh leent ook kunstwerken uit aan bedrijven in Breda. Onze Nederlandse vestiging bevindt zich in Amsterdam maar we verhuren onze kunst in heel Nederland. Neem hier contact met ons op voor een ontmoeting met één van onze specialisten in uw kantoren.

 

U heeft interesse in het uitlenen van hedendaagse kunst in uw bedrijf in Breda? Ontdek onze originele en unieke werkwijze van kunstuitleen bij Little Van Gogh. Wij lenen u reeksen van 10 schilderijen uit die we tweemaandelijks wisselen. Een andere sfeer, een nieuwe dynamiek en een ontdekking van nieuw talent, 6 maal per jaar!

U kan de catalogus online inkijken of tijdens een afspraak samen met ons, u heeft keuze uit 7000 originele werken van alle stijlen en voor ieders smaak! Onze methode is anders en vernieuwend, u wordt de kunstwerken nooit zat.

Little Van Gogh doet meer dan enkel kunst uitlenen ter decoratie van uw werkplek. Wij verzorgen een totale dienst en brengen u een heuse tentoonstelling voor een uiterst gunstig tarief zonder zorgen of tijdsverlies van uw kant. Contacteer ons snel om onze prijzen te kennen.

De missie van Little Van Gogh is tweevoudig: enerzijds brengen we de kleur van kwalitatieve kunst naar uw werkplek, anderzijds steunen we kunstenaars door hun werk om de twee maanden op een andere plaats tentoon te stellen. De steun aan de kunstenaars is essentieel voor ons. 80% van de opbrengst van elk verkocht werk is voor de kunstenaar, een opmerkelijk verschil met galeries. Zo wordt ook uw bedrijf een ‘Patron of the Arts’.

De verzameling kunst kwam tot stand door een zorgvuldige selectie en groeit elke dag. We houden de prijzen bewust laag, zodat iedereen de kans zou krijgen om een kunstwerk te kopen. Blader online door onze catalogus, kies een thema of een kleur en ontdek de werken per thema voor bij u thuis!

Op deze website kan u de diversiteit van onze verzameling ontdekken en een lijst van uw favorieten samenstellen. Uiteraard komen wij graag op bezoek om ter plaatse uw smaak en uw keuze te bekijken. Wij luisteren en geven raad om voor u de best mogelijke dienst te leveren. Wanneer wij weten wat u verwacht hoeft u zelf niets meer te doen, enkel genieten van de wisselende reeksen kunst!

Bekijk de werkwijze voor het huren van kunst vanuit Breda!BelgiÎ Deutschland France Luxembourg U.K. Nederland