Zoek Kunstwerk volgens criterium
 
 
Stijl: Thema:
Stemming: Formaat:
Afmeting: Prijs:
 
Kleuren:
blauw rood geel
groen oranje bodemkleuren
paars roze turkoois
zwart wit grijs
beige kleurrijk andere
 

Doorblader onze selectie van kunstenaars en ontdek meer dan 3000 beschikbare originele kunstwerken

Schilderijen Huren

Schilderijen huren bij kunstuitleen Little van Gogh betekent meer dan 60 schilderijen per jaar ontdekken, rechtstreeks op kantoor!

Maak van uw kantoor een levendige, inspirerende ruimte met de prachtige reeksen schilderijen uit onze collectie. Kies zelf de schilderijen uit die u mooi vindt of vraag ons om advies.

In onze catalogus ontdekt u kunstwerken van kunstenaars van meer dan 20 nationaliteiten van overal in Europa. U heeft een grote keuze uit originele schilderijen van alle mogelijke thema’s, kleuren, mate, en texturen. U zal ontdekken dat de catalogus is opgebouwd in reeksen van 10 kunstwerken die telkens aan één kunstenaar toebehoren. Deze coherente reeksen plaatsen wij in uw kantoor, vergaderzaal of gangen en publieke ruimtes. Zo heeft u de indruk in een heuse galerie te zijn en kan u het oeuvre van één kunstenaar echt leren kennen. Twee maanden later ontvangt u weer een andere expositie van een andere artiest, waardoor u weer ondergedompeld wordt in een nieuwe wereld. Wij hangen telkens de reeksen van de keuze zoals u die heeft aangegeven.

Onze Schilderijen

Onze collectie schilderijen groeit elk jaar. Als u regelmatig onze website bezoekt, zal u merken dat dit een levende verzameling is, waaraan dag na dag zorgvuldig en gretig wordt gebouwd. Een selectiecomitŽ beslist over welke kunstwerken geaccepteerd worden en zorgt ervoor dat er een duidelijke samenhang is.

Behalve huren is elk werk uit deze collectie ook te koop. U kan met de handige zoekfunctie op prijs, thema of kleur zoeken en het werk van uw dromen vandaag nog kopen. De prijzen staan online en zijn de volledige aankoopprijs. Contacteer ons zeker wanneer u een kunstwerk in het echt zou willen zien.

Schilderijen huren bij Little Van Gogh is nieuwe werelden leren kennen, en honderden kunstenaars daadwerkelijk steunen.

Behalve door de collectie op deze pagina te bekijken kunt u ook altijd voor kunstadvies bij onze vestiging voor kunstuitleen in Amsterdam terecht.

BelgiÎ Deutschland France Luxembourg U.K. Nederland