Beweeg de cursur
over de foto

Kunst in Bedrijven

Little Van Gogh biedt zo veel meer dan kunstuitleen!

Stel originele kunstwerken tentoon in uw kantoren!

Op deze foto’s kan u het effect van de wisselende kunstreeksen zien. Een plezier voor het oog, telkens weer een nieuwe ontdekking! Benieuwd? Contacteer ons!

Little Van Gogh brengt tentoonstellingen naar uw bedrijf: een dynamische decoratie zodat u uw bezoekers als het ware in een kunstgalerie kunt ontvangen en zodat kunstenaars de nodige bekendheid krijgen. Niet alleen helpt u op die manier kunstenaars aan een breed publiek, door kunst in uw bedrijf te plaatsen, inspireert u tevens uw werknemers en bezoekers en verbetert u de werksfeer.

Little Van Gogh installeert voornamelijk reeksen van 10 originele schilderijen in uw kantoor en wisselt die reeks om de twee maanden. De kunst is divers: van abstract en sober tot figuratief met felle kleuren, zonder provocerend of te uitdagend te zijn en zonder de werksfeer in het kantoor te domineren. Bovendien werken we enkel met originele kunstwerken, geen duplicaten, papieren versies, enkel verf op doek! Ons idee is dat de kunst moet inspireren en tot aangename interacties leiden. Iedereen vindt wel zijn smaak in de omvangrijke catalogus met een prachtig gamma aan internationale kunstschilders.

Misschien houdt u ook van fotografie of beeldhouwkunst? Dan kan u grasduinen in onze catalogus van foto’s of sculpturen. En als u een nadrukkelijke wens heeft, contacteer ons dan rechtstreeks en wij zoeken voor u de beste kunst uit, die past bij uw interieur en uw bedrijfswaarden.

Al voor een zeer toegankelijke prijs per maand heeft u de beschikking over 10 prachtige kunstwerken en de volledige dienstverlening in heel Nederland. Van advies over selectie, installatie en verzekering, Little Van Gogh verzorgt het hele pakket. Neem contact met ons op om onze werkwijze te leren kennen, wij komen meteen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Kunst huren was nog nooit zo afwisselend, origineel en professioneel!

Ontdek om de twee maanden werk van een andere kunstenaar in uw kantoren

BelgiÎ Deutschland France Luxembourg U.K. Nederland