Little Van Gogh

Phone +32 2 652 43 43

Concepten

Ontdek onze verschillende concepten voor tentoonstelling, verhuur en verkoop van kunst voor bedrijven.

Van het kunstenaarsatelier naar het bedrijf...

Van het kunstenaarsatelier naar het bedrijf...

Little Van Gogh promoot hedendaagse kunst en stelt originele kunstwerken in verschillende bedrijfsruimten tentoon in de lobby, gangen, vergaderzalen, kantoren of eventueel in de koffiehoek of bedrijfsrestaurant. De schilderijen zorgen voor een levendige sfeer in uw onderneming en vergroot de zichtbaarheid van onze kunstenaars.


We representeren kunst die de uniekheid van elke kunstenaar naar voor schuift en verder gaat dan enkel decoratie. Little Van Gogh wil kunstenaars bemoedigen en hen meer zichtbaarheid geven in verschillende omgevingen. Daarom gaat bij elk afgesloten contract in Nederland 33% van de prijs integraal naar de aankoop van een kunstwerk. Dit zorgt voor een win-win situatie voor zowel de kunstenaar als het contracterende bedrijf. Meer specifiek kost een jaarabonnement 3.000 euro waarvan u na het einde van het jaarcontract een waardebon van 1.000 euro ontvangt voor de aankoop van één of meerdere van de gepresenteerde kunstwerken. Zo krijgt uw bedrijf de kans een vaste en unieke kunstcollectie aan te leggen voor professioneel of privé gebruik.


Kunst en het bedrijfsleven gaan heel goed samen en Little Van Gogh wil aantonen dat kunst voor iedereen een toegankelijk medium is. Als een medewerker of bezoeker zijn of haar hart heeft verloren aan een tentoongesteld kunstwerk, dan bestaat de mogelijkheid tot aankoop en gaat 83% van de opbrengst rechtstreeks naar de kunstenaar.

Met de service van Little Van Gogh biedt een bedrijf haar medewerkers en klanten de kans om originele kunstwerken van getalenteerde kunstenaars te ontdekken in de juiste omstandigheden. Deze manier draagt bij aan de bevordering van kunst en is uniek. Het heeft zijn doeltreffendheid bewezen door de verkoop van meer dan tweeduizend schilderijen.

Kunst werkt motiverend en inspirerend

Kunst werkt motiverend en inspirerend.

Wij helpen om uw onderneming een extra cachet te geven en dragen met onze formule bij aan de creatie van een aangename, dynamische en interessante werkomgeving. Met een "Little van Gogh abonnement" wordt één (of meerdere) serie(s) van tien kunstwerken van éénzelfde kunstenaar jaarlijks gewisseld. De interesse wordt bij elke wisseling opnieuw gewekt en vormt een bijkomende dynamiek voor uw onderneming! De tentoonstelling maakt de geest wakker en stimuleert de uitwisseling van ideeën binnen het bedrijf.

Full-service voor bedrijven

Full-service voor bedrijven

Met een nauwe samenwerking tussen kunstenaars en onze klanten staan wij niet alleen in voor de juiste kunstcollectie voor uw bedrijf, maar ook voor alle bijkomende praktische zaken zoals installatie met de geschikte ophangsystemen, logistiek en verzekering van de kunstwerken. Onze aanpak is uniek en maakt dat wij de enige zijn die deze service aan bedrijven bieden voor een interessante prijs. Bovendien zijn onze abonnementen 100% fiscaal aftrekbaar van het bedrijfsresultaat.


Formule en tarief

  • Abonnement
    "Exclusief"

Jaarabonnement : verwisseling van kunstwerken na één jaar.

Little Van Gogh installeert in uw onderneming één of meerdere tentoonstellingen van 10 kunstwerken, ook samengesteld uit originele werken van eenzelfde kunstenaar. U kiest één van onze 400 series die gedurende een jaar permanent in uw kantoor zal worden tentoongesteld. Aan het einde van de periode geeft u eenvoudigweg uw nieuwe keuze door en profiteert u daarnaast van een korting van 50% bij aankoop van één van de werken.

Prijs
Gelieve ons te contacteren: +32 2 652 43 43 of info@littlevangogh.be