Kunstuitleen Amsterdam

Huur kunst voor uw kantoren bij Little van Gogh!

Little Van Gogh is al meer dan 16 jaar gespecialiseerd in kunstuitleen voor bedrijven in zes verschillende landen met onder meer een vestiging in Amsterdam.

 

Kunstuitleen Little van Gogh Amsterdam moedigt hedendaagse kunstenaars aan door tentoonstellingen te organiseren binnen bedrijven in heel Nederland ter stimulans van een dynamische en positieve sfeer onder de werknemers.

Bedrijven hebben keuze uit een aanbod van meer dan 7000 originele en kwalitatieve hedendaagse kunstwerken van internationale kunstenaars, voorgesteld in 700 unieke reeksen. Kies zelf de kunstwerken die u mooi vindt en inspireer daarmee uw werknemers en collega’s. Neem hier contact met ons op en vraag naar onze prijzen.

Little Van Gogh is een onderneming die de ontdekking van de eigentijdse schilderkunst, fotografie en sculptuur bevordert en promoot. Dat doet ze door organisaties en bedrijven tot ‘patron of the arts’ of ‘beschermheer van de kunst’ te maken van verschillende artiesten: de doeken krijgen een plaats in de inkom hal, kantoren en de gangen van het gebouw, maar blijven nooit meer dan twee maanden hangen. Als ondernemer verrast u dus telkens uw bezoekers met nieuw – enkel origineel – werk. Zonder tijdverlies, want Little Van Gogh regelt alles voor u!

Bekijk ook onze pagina's

Decoreren is niet het enige waar het Little Van Gogh om te doen is. Wat onze onderneming beweegt, is het aanmoedigen van kunstenaars door hen de weg te tonen naar een zeer verscheiden publiek: kunst blijkt zo wel degelijk een toegankelijk medium te zijn. Omgekeerd komt het bedrijfsleven in aanraking met een enorme diversiteit aan kunstwerken door de frequente wissels. En wat als op een dag een bezoeker of een personeelslid zijn hart voelt ontvlammen voor één van de tentoongestelde werken? Dan is er mogelijkheid tot aankoop en gaat 80% van de opbrengst rechtstreeks naar de kunstenaar. De kunstwerken blijven ook betaalbaar en zijn toegankelijk voor ieders budget. De catalogus bevat bijna 800 originele schilderijen voor minder dan 500 euro!BelgiÎ Deutschland France Luxembourg U.K. Nederland